Om mig

Thabo

Föreläsning i asylrätt

Mitt namn är Thabo ‘Muso. Jag är 39 år och bor i Solna, strax utanför Stockholm.

Jag jobbar sedan två år tillbaka som lärarvikarie i juridik och historia. Innan dess har jag arbetat som både privat ombud och offentligt biträde i migrationsmål. Vid några tillfällen har jag även verkat som konsult åt andra offentliga biträden i Migrationsöverdomstolen.

Jag har jobbat med administration på Handelsbanken Kapitalförvaltning och som placeringsrådgivare vid Handelsbanken i Västerås, som konsult för Manpower och kriminalvårdare på Hall. Innan dess har jag studerat idéhistoria, franska, retorik, historia, juridik, journalistik och statsvetenskap vid Stockholms universitet, Uppsala universitet, Lunds universitet, samt Shenandoah University:s filial i Washington DC.

Jag är sedan tonåren medlem i Socialdemokratiska arbetarpartiet (som jag fortfarande väljer att kalla det), men jag har föreläst för flera partier i riksdagen om migrationsjuridik och även författat rapporter i samma ämne.

Sedan några år tillbaka ingår jag i redaktionen och är skribent för sajten “Motargument”. Det som engagerar mig politiskt är mänskliga rättigheter, rättssäkerhet, migrationspolitik. Min stora hobby är att studera historia, teologi, och filosofi.

Advertisements